Potřebujete:
4 porce ryby bez kostí
4 rajčata
1 žlutou papriku
1 červenou papriku
1 střední cibuli
0,5 dl oleje
čerstvě drcený pepř
sůl
Postup:
Rybí maso nakrájejte na kousky, očištěné papriky a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky. Rajčata omyjte, polovinu nakrájejte na kostičky a zbytek na osminky.
Ve větší pánvi rozehřejte polovinu oleje a rybí maso na něm zprudka opečte. Osolte ho a přeložte na mísu. Do pánve s výpekem nasypte papriky, cibuli a kostičky rajčat. Zeleninu promíchejte, krátce orestujte a nechte dusit. Když se rajčata rozdusí, přidejte do pánve osminky rajčat, promíchejte, podle chuti přisolte, přidejte opečené ryby a nechte je dobře prohřát. Podávejte s chlebem.