Potřebujete:
200 g kuřecích jater
200 g uzeného masa
1 malý rajský protlak
3 rajčata
1 cibuli
2 lžíce kečupu
2 stroužky česneku
sójovou omáčku
1 lžičku oregana
sůl a pepř
olej
bílé bagety nebo toastový chléb
čerstvé bylinky na ozdobu
Postup:
Játra omyjte, odblaňte a pokrájejte na menší kousky. Uzené maso nakrájejte na kostičky. Na oleji nechte zpěnit nasekanou cibuli, přidejte uzené maso a společně krátce osmažte. Potom přidejte játra a za občasného míchání smažte, dokud játra nezměknou.
Směs ochuťte sójovou omáčkou, kečupem, oreganem, solí a pepřem a vmíchejte rajský protlak. Krátce prohřejte a nakonec přimíchejte na kostičky nakrájená rajčata.
Bagety rozkrojené napůl nebo plátky toastového chleba nasucho opečte a pokryjte směsí. Ozdobte bylinkami a podávejte.