Knedlíky s klobásou a hráškem
Potřebujete:
1 šišku hotového bramborového knedlíku
300 g mraženého hrášku
2 klobásy
100 g másla nebo oleje
2 menší cibule
mletý pepř
sůl
Postup přípravy:
Klobásy rozkrojte příčně na půlky a každou ještě podélně na čtvrtky. Rozložte je na plech a upečte v troubě vyhřáté na 190 °C dokřupava.
Mezitím bramborový knedlík nakrájejte na kolečka, která ještě překrájejte na půlkolečka.
Na rozehřátém másle (oleji) zesklovaťte jemně nakrájenou cibuli. Přidejte nakrájené knedlíky a opečte je dozlatova. Vmíchejte hrášek, nechte ho prohřát, směs osolte a opepřete. Rozdělte ji na talíře a každou porci doplňte opečenou klobásou.