Potřebujete:
4 porce čerstvého lososa bez kůže
lžíci jemně nasekaného kopru
mořskou sůl
pepř
50 g másla
hrnek mražené kukuřice
hrnek mraženého hrášku
citron
Postup:
Hrášek a kukuřici předem namočte v dostatečném množství studené vody a nechte je povolit. Porce ryby posypejte koprem, potřete olivovým olejem a nechte chvíli v chladu rozležet.
Připravte si čtyři pláty alobalu, do středu každého položte porce ryby, posypejte je scezenou zeleninou a lehce osolte. Pak je posypejte čerstvě podrceným pepřem a každou porci pokryjte plátkem másla. Alobal pevně uzavřete, vložte do dobře vyhřáté trouby a pečte asi 15 minut.
Ryby přendejte na talíř a ozdobte je dílkem citronu a koprovou nebo petrželovou natí. Podávejte s vařenými bramborami nebo pečivem.