Potřebujete:
2 menší vepřové panenky
2 lžíce medu
2 lžíce cukru
sezamová semínka
200 g rýže parboiled
2 lžíce indiánské rýže
4 lžíce olivového oleje
1 lžíci sójové omáčky
1 lžíci worcesterové omáčky
2 lžíce citronové šťávy
100 g sterilované kukuřice
100 g hrášku
zelenou petrželku
limetku
Postup:
Osolte, opepřete a opečte na oleji na pánvi ze všech stran 2 menší panenky. Pak je přendejte na plech vyložený pečicím papírem, potřete je medem, posypte cukrem a sezamovými semínky, vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte cca 2 a 1/2 hodiny. Maso vyndejte a nechte vychladnout.
Zároveň uvařte doměkka indiánskou rýži a rýži parboiled, sceďte a nechte odkapat. Do mísy nasypte zchladlou rýži, přidejte k ní olivový olej, sójovou omáčku, worcester, citronovou šťávu, sterilovanou kukuřici, hrášek a jemně nasekanou zelenou petrželku. Osolte, opepřete a promíchejte. Maso nakrájejte na plátky, vmíchejte do salátu a ozdobte dílky limetky.