Kdy: v pátek 20. 10. 2017 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6
Výhodná cena: 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy
Naučíte se:
» KLOBÁSU CHORIZO S CIBULKAMI, VAŘENOU VE VÍNĚ
» BRAMBOROVO-MOZZARELLOVÉ KROKETY
» PAELLU S KUŘECÍM MASEM, KREVETAMI A SLÁVKAMI
» CONEJO ESCABECHADO – NAKLÁDANÉHO KRÁLÍKA NADIVOKO SE ZELENINOU, ČESNEKEM A BYLINKAMI
» PATATAS BRAVAS – BRAMBORY V PIKANTNÍ RAJČATOVÉ OMÁČCE
» FLAN CARAMEL – TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ DEZERT
KURZ POŘÁDÁME VE SPOLUPRÁCI A ZA PODPORY ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.
Kurz lze také darovat - na www.igurmet.cz/kurzy je ke stažení dárkový certifikát.