Za body z obalů káv Jihlavanka získáte pravý český cibulák

Soutěže 15. června 2013

Svou oblíbenou kávu Jihlavanka si teď můžete vychutnat v originálním cibuláku z porcelánky v Dubí u Teplic.

Buclaté hrnečky, podšálky, cukřenku, konvičku na mléko či celé soupravy porcelánu z limitované edice získáte až do konce roku jednoduše za „Jihlavánky“ z obalů káv. Na rozšíření své sbírky o cibulákový hrneček potřebujete 20 bodů, které pro lepší představu získáte např. z deseti 150g balení kávy Jihlavanka Standard či Standard Extra Jemná.

Jihlavanka_Vlasta

Příběh cibuláku Slavný modrobílý porcelán vděčí za svůj název vlastně chybě – opakující se motiv granátového jablka si totiž lidé mylně vyložili jako cibulku. Jednotlivé části originálního rostlinného dekoru mají svoji symboliku: granátová jablka vyjadřují plodnost, větvička s květem chryzantémy je symbolem času, bambusová větvička s liánou znamená soudržnost, broskev nesmrtelnost a květ pivoňky představuje bohatství a vznešenost.

Více o věrnostním programu, recepty a další tipy najdete na www.jihlavanka.cz.

Soutěž!

Můžete se také zapojit do soutěže, a hned teď vyhrát dva cibulákové hrnečky, dvě balení kávy Jihlavanka Standard pro přípravu poctivého českého turka a ještě další dvě balení kávy Jihlavanka Extra Special ze 100% zrn Arabica, kterou si nejlépe vychutnáte připravenou v ručním presovači.

Soutěžit můžete pouze, pokud jste na webu přihlášena.

Pokud máte na webu vytvořen účet, tak se přihlaste. Pokud účet nemáte, tak si jej vytvořte.