Soutěžte o tři Knížky pro vzpomínání a procvičování paměti

kniha pro procvičování paměti
Klára Cingrošová a Klára Dvořáková - Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti
Soutěže 29. října 2014

Zapomínáte často? Pak vám přejeme hodně štěstí v naší soutěži, v níž můžete vyhrát hned třikrát knihu, která vám pomůže s procvičováním paměti. Tak směle do toho.

Klára Cingrošová, Klára Dvořáková - Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti

Publikace obsahuje 27 témat, jež se vztahují ke kalendářnímu roku a jejichž výběr ovlivnila česká historie a kultura. Každé téma je naplněno náměty a úkoly, v nichž se prolíná práce se vzpomínkami (reminiscence) a trénování paměti. Vše je zpracováno tak, aby bylo možné knihu použít bez přípravy. Kniha je využitelná pro individuální i skupinovou práci.

Vzhledem k možnosti komplexního a dlouhodobého využití může publikace sloužit jako pomocný materiál k uskutečnění individuálního plánu klienta v sociálních službách. Jednotlivci může kniha posloužit jako osobní cvičebnice pro vzpomínání a procvičování paměti, pro zkrácení dlouhé chvíle, zlepšení kognitivních schopností a zároveň pro udržení orientace v čase. V rodinném prostředí dává publikace množství podnětů ke zpestření společně stráveného času a poskytuje inspiraci k mezigeneračnímu sblížení.

Klára Cingrošová vystudovala sociální práci na VOŠ sociální práce, věnuje se zejména aktivizaci seniorů. Několik let pracovala jako vedoucí Denního stacionáře v Domově Sue Ryder.

Klára Dvořáková vystudovala sociální práci na VOŠ sociálně právní, absolvovala kurzy trénování paměti a reminiscence, jako dobrovolník se starala o dlouhodobě nemocné pacienty. Pracuje se seniory v Centru denních služeb v Hospici Dobrého Pastýře v Čerčanech.

Tři výherci získají knihu Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti od dvou Klár - Cingrošové a Dvořákové.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.

Výherci: Marian Rohoška st.

Michaela Hanžlová

Lucie Kopčáková