Zamaskujte odrosty za pár sekund!

Soutěže 25. října 2015

Vlasové korektory Hair Markers americké značky TouchBack® přinášejí okamžité řešení pro šedivé nebo světlejší odrůstající kořínky v pěšince vlasů, na skráních nebo vlasových konturách mezi dalším dobarvováním. Jako jediná značka nabízí vlasové korektory k opakovanému použití v praktické "fixe" na bázi dočasné barvy s obsahem pšeničných proteinů, která se aplikuje přímo na suché vlasy a okamžitě zamaskuje šedivé nebo světlejší odrosty.

Nemusíte jen stále dobarvovat klasickou barvou, jde to i jinak! Patentovaný široký aplikátor Fiber FlowTM velmi jednoduše nanáší potřebné množství dočasné barvy na odrůstající vlasové kořínky a ty se okamžitě stávají neviditelnými. Výsledkem je přirozená barva vlasů na rozdíl od vlasových řasenek, barvících pudrů a gelů, které na vlasech působí matným a nepřirozeným dojmem. Vyberte si z mnoha odstínů ten váš.

Velkou popularitu, kvalitu a účinnost vlasových korektorů TouchBack dokazuje získání mnoha ocenění Awards od spotřebitelů i odborníků v kosmetice.

O co hrajeme?

Tři z vás získají TouchBack Hair Marker v odstínu černá, tmavě hnědá nebo světle hnědá. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Správnou odpověď najdete na e-shopu www.touchback.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Danuše K., Plzeň; Iveta K., Žlutava; Tereza B., Brandýs nad Labem