Den Kozla: Odměna za celoroční poctivou práci

Soutěže 31. května 2016

Přijďte se i vy odměnit za celoroční poctivou práci oroseným Kozlem! Den Kozla se koná v areálu pivovaru ve Velkých Popovicích v sobotu 11. června od 10,30 hodin a vstup je zdarma. Nyní navíc můžete vyhrát 2 pivenky, které na akci vyměníte za pivní specialitu Velkopopovického Kozla Nefiltrovaného.

Tento ležák se díky vyššímu počtu pivovarských kvasinek vyznačuje plnou chutí a jemnou hořkostí. Speciál pomáhal velkopopovickému sládkovi vařit sám Ondřej Hejma se svou kapelou Žlutý pes. Součástí výhry jsou také 4 stravenky, protože dobré jídlo k dobrému pivu neodmyslitelně patří!

Součástí tradičních oslav piva bude bohatý hudební program. Největším lákadlem budou zajisté legendární české kapely Olympic a Žlutý pes a populární písničkář Xindl X. V průběhu celého dne budou navíc na několika místech areálu probíhat ukázky tradičních řemesel. Stánky budou připraveny tak, abyste si mohli řemesla vyzkoušet na vlastní kůži a všechny vlastní výrobky si za symbolické ceny odnést domů. Těšit se můžete i na komentované prohlídky pivovaru, u kterých samozřejmě nebude chybět ani ochutnávka.

O co hrajeme?

Tři z vás získají Kozlův balíček. který obsahuje 2 pivenky a 4 stravenky (každá na 50 Kč). Celková cena jednoho balíčku je tedy 300 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete zde.

Výhry bude možné vyzvednou na místě v den konání akce. Výherce budeme informovat e-mailem.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Vladislav N., Chotěboř Jitka M., Čelákovice Jan Merta ml., Ruda nad Moravou