Získejte kosmetický balíček Avon

Soutěže 25. února 2014

Zapojte se do SMS soutěže se Story a vyhrajte balíček v hodnotě 1614 Kč od Avonu.

OKOUZLUJÍCÍ DÍKY AVONU

Získejte oslnivý vzhled a svádějte smyslnou vůní. To vše díky balíčku AVON!

Buďte hvězdou svého vlastního života s nejnovější jiskřící VŮNÍ AVON FEMME EDP, která v sobě ukrývá jedinečnou kombinaci květinových tónů a jantarového dřeva. TĚLOVÉ MLÉKO FEMME dokonale hydratuje pokožku. Díky PARFÉMOVANÉMU TĚLOVÉMU SPREJI FEMME se budete cítit svěží celý den. Nová RTĚNKA ULTRA COLOUR ABSOLUTE s technologií True Color obsahuje komplexní péči pro dokonalé rty. Díky vitaminům E a C, kolagenu a SPF 15 budou vaše rty hedvábné, skvěle hydratované, zdravé a chráněné.

avon

LEHKÝ KRYCÍ DENNÍ KRÉM SPF 20 s vitaminem C a lékořicí pomáhá zakrýt pigmentové a tmavé skvrny, a tak sjednocuje tón pleti. Lehké nemastné složení zajišťuje hydrataci po dobu 24 hodin, vylepšené krytí navíc redukuje známky únavy a navrací pleti zářivý vzhled. Díky OČNÍM STÍNŮM DIMENSIONS vytvoříte líčení dle vašeho přání. NYNÍ NAKUPUJTE I ONLINE NA WWW.AVON.CZ.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Herečka Táňa Pauhofová se narodila v:

A) Praze

B) Bratislavě

avon


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 5 AVON A, nebo B na číslo 900 11 07 od 24. 2. do 9. 3. 2014. Vyhrává každá 30. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.