Vyberte si krém, který padne vašemu pracovnímu dni na míru

Krása 6. 5. 2014
Témata

krém pleť práce

Možná dobře znáte typ své pleti a denní péči vybíráte podle jejích nároků. Ovšem co to zkusit jinak a zásobit ji kosmetikou, která bude reagovat na podmínky prostředí, ve kterém pracujete?

2. Pod širým nebem

Jestliže vás pracovní povinnosti nutí trávit většinu dne venku, hlídejte si, aby byl váš denní krém vybaven slunečním faktorem, minimálně patnáctkou, v létě raději třicítkou. Pod širákem hrozí takzvané fotostárnutí, sluneční paprsky poškozují kožní buňky a také způsobují vznik ošklivých pigmentových skvrn. Antioxidanty přidané do krému zaštítí pleť před útoky dalších škodílků, jako jsou částice smogu nebo vítr. Ty prý urychlují proces stárnutí až o 80 procent, brrr.

ZKUSTE:

foto

  • Denní krém pro omlazení pleti Cellular Anti-Age OF 15 Nivea, 349,90 Kč: účinný UVA a UVB filtr, rychle se vstřebávající složení s extraktem z magnolie a kreatinem redukuje vrásky, prokazatelně zlepšuje pevnost a obnovu pleti.

kosmetika

  • Ochranný regenerační krém SPF 30 E-Defence Anew Clinical Avon, 450 Kč: chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy, vyživuje a hydratuje pleť, redukuje vrásky, sjednocuje barevný tón pokožky. Podporuje schopnost přirozené obnovy pleti a tím jí vrací zdravý vzhled.