Vyberte si krém, který padne vašemu pracovnímu dni na míru

Krása 6. 5. 2014
Témata

krém pleť práce

Možná dobře znáte typ své pleti a denní péči vybíráte podle jejích nároků. Ovšem co to zkusit jinak a zásobit ji kosmetikou, která bude reagovat na podmínky prostředí, ve kterém pracujete?

3. Klimatizovaná kancelář

Klimatizace, prokletí moderní doby, způsobuje, že tvář dostává pořádné teplotní šoky. Výrazné rozdíly teploty venku a v klimatizovaných místnostech se často projeví tak, že se nám pokožka více mastí, především v T-zóně, která je nejvíce vystavena proudění chladného vzduchu – maz tedy chrání čelo, nos a bradu. Napraví to harmonizující krém. Nepřirozené prostředí může také zvyšovat vnímavost pokožky, ta proto ocení zklidňující dotek krémů pro citlivou pleť.

ZKUSTE:

foto

  • Meduňkový denní krém Dr. Hauschka, 508 Kč, www.yinyang.cz: dodá vlhkost suchým místům a reguluje tvorbu kožního mazu na mastných částech tváře. Zklidňuje pleť, zmírňuje zarudnutí. Posiluje pokožku a osvěžuje ji. Vhodný pod make-up.

foto

  • Lehký krém pro citlivou pokožku Sensitive Touch SOS Lumene, 499 Kč: první pomoc pro suchou a podrážděnou pleť, okamžitě ulevuje. Pokožku hydratuje, při dlouhodobém používání posiluje její odolnost před vnějšími vlivy.