Valentýnské dobroty: olizovat budete nejenom talíře

Když si na oslavu svátku zamilovaných vyberete menu z následujících surovin, prokrví vám v těle každou žilku. Dali byste si odleželou krev ze včera zabité koroptve? Ne? No tak to máte kliku, že nemáte sexuální potíže ve starém Babylonu. Protože tam muži, kteří se potřebovali vzchopit, dostali právě tuhle radu. Useknout hlavu koroptvi, tu sníst, ptáka nechat vykrvácet do poháru s vodou a nechat do rána odležet, a pak to ráno vypít. Ble. Slibuju, že od teď budou v článku jenom lákavé dobroty (skoro).

1. Kouzla z broučků

jídlo 3
foto:

Tak třeba může žena dát muži pro zvýšení touhy sníst jablko, které předtím nosila za ňadry. Ale měla by mu o tom asi říct, aby ho nenastrouhal jen tak do štrúdlu. Pokud byste chtěli něco opravdu pověstného, potom můžete zkusit španělské mušky. Jenom se s nimi musí opatrně.

Jde o prášek získaný rozdrcením puchýřníka lékařského, což je brouk, který žije ve Španělsku a Itálii, proto ten název. Obsahuje cantharidin, který způsobuje prokrvení orgánů malé pánve a podporuje erekci. Jenže při předávkování taky poškození ledvin a krvácení, jak se dozvídáme z literatury, třeba od markýze de Sade.

Dneska si hodně zředěný extrakt můžete pořídit ve formě kapek s příchutí jahody, banánu, ananasu, Coca-Coly… a to se ztratí třeba v koktejlu nebo v dezertu. Jen si dobře přečtěte návod k použití. A nedávejte kus zbylého dortu dědovi. Nebo jo?