Týden s remoskou: Bagetky zapečené s bůčkem, zeleninou a tvarůžky

Vaření a recepty 31. května 2013

Olomoucké tvarůžky na bagetce? Přidejte zeleninu, šup do trouby a máte superrychlou a chutnou večeři.

Potřebujete:

400 g libovějšího bůčku

200 g tvarůžků

1 cibuli

1 bílou papriku

1 rajče

100 g konzervované kukuřice

100 g konzervovaných fazolí

chilli koření

sůl

řepkový olej

4 menší bagety

Postup:

  1. Bůček nakrájejte na kostičky a na malém množství řepkového oleje ho zprudka orestujte spolu se špetkou chilli. Přidejte nasekanou cibuli, pokrájenou papriku a rajče, scezenou kukuřici i fazole a za občasného míchání krátce poduste.

  2. Bagety rozkrojte podélně a poklaďte směsí a nakrájenými tvarůžky. Vložte je do rozpálené remosky a nechte je zapéct, než se tvarůžky roztaví a pečivo bude křupavé.