Proč si vybrat snubní prsteny na zakázku?

Láska a vztahy 10. února 2020

Oblíbených šperků můžeme mít hned několik - oblíbené náušnice, řetízek nebo náramek. K těm nejvýznamnějším ale rozhodně patří snubní prsteny. Jsou to šperky, které nosíme od svatby až do konce života. A jestliže něco máme nosit tak dlouho dobu, měli bychom si na výběru nechat opravdu záležet. Snubní prsteny na zakázku jsou skvělým možným řešením. Ostatně přesvědčte se o tom sami.

Připravili jsme si pro vás hned několik důvodů, proč jsou snubní prsteny na zakázku trefou do černého. 

1. Jedinečnost a originalita

Nestačí vám nabídka ve klenotnictvích a cítíte, že potřebujete něco naprosto jedinečného a originálního? Snubní prsteny na zakázku tomuto požadavku perfektně vyhoví. Díky tomu, že si necháte prsteny vyrobit přímo na míru, získáte něco, co nemá nikdo jiný.

2. Řekněte stop hádkám i kompromisům

Váš partner už by si prsten vybral, ale vám se druhý v setu nelíbí - znáte to. Buď si pohádáte, anebo budete muset přistoupit na kompromis. Se snubními prsteny na zakázku už tento problém nebudete muset řešit, jelikož si každý můžete nechat vyhotovit takový, který se bude líbit vám. 

3. Padnou jako ulité

U prstenů vyrobených na míru se nesetkáte s tím, že by vám neseděly, jelikož jsou vyrobeny nejen podle vašich přání, ale také přímo podle vašeho prsteníčku. 

4. Skvělé doplnění se zásnubním prstenem

Nevěsty zpozorní! Jistě už jste si zjišťovaly, co se zásnubním prstenem, jakmile dojde na váš den D. Pokud nechcete nosit zásnubní prsten na pravé ruce nebo na jiném prstu levé ruky, můžete jej nosit pořád na levém prsteníčku, hned za “snubákem”. V tomto případě by vám ale prsteny měly co nejvíce ladit, aby krása ani jednoho z nich neupadla do pozadí. Snubní prsten na zakázku je ideálním řešením tohoto problému.

Proč si vybrat snubní prsteny na zakázku?

5. Snubní prsteny jako vaše součást

Co může vyjadřovat vaši společnou lásku a pouto lépe než prsteny, které jsou stvořeny přímo pro vás dva? Jestliže si necháte vyrobit snubní prsteny na zakázku, dáte do nich kousek sebe. 

6. Ceny se nebojte

Bojíte se, že se cena prstenů vyšplhá na astronomické částky? Tak to vás uklidníme. Cena u prstenů na zakázku se nijak výrazně neliší od vzorových prstenů za výlohou klenotnictví. Hlavním tvořitelem ceny je totiž spotřeba materiálu. 

Proč si vybrat snubní prsteny na zakázku?

Jak to vlastně probíhá?

Vybrat si můžete ze vzorů, které jsou již na prodejnách. Na vaše přání jsou prsteny upraveny dle vašich požadavků a představ. Změnit tak můžete barvu prstenu (tedy materiál, ze kterého bude prsten vyrobený), povrch (matný/lesklý), šířku, a dokonce i počet kamenů, kterými je prsten osazen. Jelikož se nabízí nespočet variací, co vše je možné na prstenu “vylepšit”, vaší fantazii nemusíte klást meze. Výsledkem je vždy model, který je originální. 

V případě, že vám nevyhovuje žádný z modelů, přichází na řadu čistě váš návrh:

Nejdříve vás čeká schůzka s designérem, kterému přesně popíšete svou představu, přání nebo inspiraci.

Následuje 3D vizualizace, zde odborníci sestavují 3D návrh prstenu, který následně odsouhlasíte nebo přidáte komentář/požadavek na změnu.

Posledním krokem je samotná výroba - tady vzniká ruční prací s pomocí hi-tech přístrojů váš vysněný prsten.