Styl Zoufalky Susan: Holka od vedle

Zoufalé manželky 1 Susan Mayer
Susan Mayer
Móda 1. března 2012

Postava ilustrátorky dětských knížek Susan Mayerové ze seriálu Zoufalé manželky je lehce praštěná, nicméně svá. A to i co se stylu oblékání týče.

„Susan se mnou nemá moc společného, kromě toho, že je taky singl, „ říká její představitelka, herečka Teri Hatcher (45). „Ale líbí se mi, jak se snaží všechno zvládnout - i když si pokaždé nabije nos!“

Heslo: Sexy pohodlí

Dohodněme se na tom, že kdyby si na sebe seriálová Susan vzala režný pytel s prostřiženými otvory na hlavu a ruce, stane se ten pytel módním hitem nadcházející sezony. Kráska od vedle, trochu ztřeštěná, ale jinak ve všech ohledech perfektní. Dokonalá tvář, vlasy i tělo. Taková je Susan Mayerová.

Svoje dlouhé nohy obléká nejraději do těsných džínů. Ke kalhotám střídá pohodlná trika. Pohodlná, ne vytahaná! Naopak. Přesně tam, kde mají být, se nacházejí efektní průstřihy. Sem tam spadlé ramínko poodhalí krajku na spodním prádle. Rafinovanost v nejčistší podobě. Umí nosit i nákladné večerní róby, ale když je párty u konce, vysouká se ze saténu a natáhne denim.

Je sexy, je přitažlivá a patří k těm šťastným ženám, které na sebe mohou obléct lacláče (a to si opravdu nemůže dovolit jen tak někdo!), a přesto vypadají.... no k nakousnutí.