5 tipů, jak být sexy i po Vánocích (tedy i s pár kily navíc)

Móda 17. 1. 2014
Témata

hubnutí móda triky

Co si budeme namlouvat, vánoční svátky a silvestrovské koktejly a chlebíčky na štíhlosti postavě zrovna dvakrát nepřidají. A ač jsou vaše novoroční předsevzetí o hubnutí pevná jako skála, výsledky také nejsou viditelné hned. Proto se vám určitě bude hodit pár tipů, jak opticky zeštíhlet!

3. Nebojte se vzorů

oblečení
foto:

Černá barva si "zeštíhluje" a dá se kombinovat prakticky s čímkoliv, ale ani ona není samospásná! Nebojte se ve svůj prospěch využívat barvy, vzory, asymetrii či nápadité střihy. Vyzkoušejte přírodní či zvířecí motivy a snažte se vyhnout jasně definovaným, geometrickým tvarům, které naopak každou nedokonalost postavy ještě rozšíří.

Základem je, aby se oko toho, kdo se na Vás dívá, nemělo čeho zachytit. Aby silueta byla tvarovaná, ale ne jasně vymezená. Pokud se bez černé barvy ve svém šatníku neobejdete, volte ji raději od pasu dolů. Na horní část těla zkuste hravější, veselejší barvy. Co třeba šaty, které tvarují siluetu, ale vzor látky umožňuje skrýt svými zvířecími motivy jak partii bříška, tak i boky? Anebo zavinovací květinový top v kombinaci s černou pouzdrovou sukní?