Dopřejte pleti čisté vitaminy krásy

Zdraví Komerční sdělení 12. května 2012

O tom, že je dobré polykat vitaminy v jídle nebo jako pilule, vás určitě nikdo přesvědčovat nemusí. Ale je možné si je taky pohodlně natřít!

Přestože vitaminy neobsahují žádné kalorie ani jouly, jsou úžasným zdrojem vitality a energie a jsou nezbytné pro naše celkové zdraví. Naše tělo si je bohužel nedokáže samo vyrobit, takže mu je musíme pravidelně dodávat prostřednictvím potravy.

Vitaminy hrají významnou roli i ve zdraví a kráse pleti. Není tedy od věci si jednou za čas naordinovat vitaminovou kúru. A to nejen zevnitř, ale i zvenku.

Jasně, můžete si na obličej aplikovat přírodní pleťovou masku z ovoce, zeleniny či jiných potravin. Ale je to docela patlačka. Elegantnějším řešením bude nanést si je rovnou na tvář z ampulí. Fakt. Čisté vitaminy A, C a E se jmenují Monodermá a stačí večer obsah jedné ampule vetřít do pokožky.

kapsle Monodermá

Proč se natírat áčkem?

„Áčko“ je základním vitaminem krásy a zdraví pleti. Regeneruje pokožku, udržuje ji jasnou a čistou. Je účinný v boji proti akné a ekzému, zejména seboroidní dermatitidě (kožní onemocnění projevující se svěděním, zčervenáním a odlupováním kůže). Zmírňuje proces stárnutí a redukuje jemné vrásky. Je také silným antioxidantem a má protizánětlivý účinek.

Vitamin A je určen pro: odstranění akné, před estetickými zákroky (např. laserem nebo peelingem), pro pokožku se seboroidní dermatitidou a vůbec k redukci vrásek obecně.

Proč se natírat céčkem?

Pomáhá při tvorbě a ochraně kolagenu, a tím udržuje pokožku pružnou a zároveň ji omlazuje. Deficit vitaminu C má na svědomí klasické příznaky stáří, jako jsou vrásky, tmavé skvrny a otoky.

Vitamin C je určen pro: pokožku zasaženou nadměrnou pigmentací, se zánětlivými dermatózami a pro pleť s drobnými i hlubšími vráskami.

Proč se natírat éčkem?

Působí velmi příznivě na celkovou vitalitu pokožky, pomáhá léčit různé její choroby a poškození a urychluje hojení jizev. Jako nejlepší přírodní antioxidant zbavuje pokožku volných radikálů, čímž zmírňuje proces stárnutí a redukuje jemné vrásky. Teď v létě je vitamin E obzvlášť vhodný, chrání totiž před účinky UV záření.

Vitamin E je určen pro: pokožku náchylnou k různým typům erytému (červené zabarvení), s ekzematickou dermatitidou, suchou a velmi suchou pleť a obecně pro redukci vrásek.

vitamíny Monodermá

Dopřejte své pleti jednou za čas výživnou masku s pomocí čistých vitaminů Monodermá. Prostě jen večer otevřete ampuli a vetřete čistý vitamin do pokožky.

zdroj: Archiv firem