Zacvičte si doma jako ve fitku, pod dohledem profíka!

Zdraví 20. ledna 2014

Dali jste si předsevzetí, že začnete chodit několikrát týdně do fitness centra a konečně zhubnete? A tak nějak se vám ho nepodařilo dodržet? Nevadí, máme pro vás ideální tip.

Vypadat a cítit se skvěle je sen snad každého z nás. Určitě se shodneme na tom, že za tím stojí kromě jiného i pravidelný pohyb. Hýbat se pravidelně alespoň dvakrát třikrát týdně ale není jenom tak.

Do fitcentra to prostě takhle často nestíháte, ať už kvůli frmolu v práci, nebo kvůli rodině. Navíc, dopřát si fitko třikrát týdně, není zrovna ten nejlevnější koníček. Nevěšte hlavu, máme pro vás skvělý tip, začněte cvičit doma.

Nebojte se, nechceme, abyste sledovali klasická stereotypní instruktážní dvdéčka, chceme, abyste opravdu vstali z pohovky a opravdu se začali hýbat. Jediné, co budete potřebovat, je připojení k internetu. Na českém webu se totiž rozjíždí revoluční novinka ve světě fitness, projekt OnlineFitness.cz, díky kterému můžete sportovat z pohodlí domova, a přitom pod vedením profesionálního trenéra. Nemusíte se tak bát, že budete cvičit špatně a nebudete mít žádné výsledky.

fitness

Stačit vám bude notebook a připojení na internet.

foto:

První živé lekce powerjógy, pilates, body rocku nebo například břišního pekáče začínají právě dnes. Zapomeňte na výmluvy, že nemáte čas, že nemáte hlídání dětí, že se stydíte za svou postavu, že jste začátečník, a zaveďte do svého života pravidelný pohybový režim.

Buďte moderní a svou lekci si pusťte na svém počítači, smartphonu, tabletu nebo televizi. Využijte toho, že nemusíte investovat do drahého členství nebo permanentek, na OnlineFitness.cz si svou třičtvrtěhodinku můžete odtrénovat za necelých čtyřicet korun, a přitom si zpevníte tělo a procvičíte ty správné partie. Online cvičení přes internet si své příznivce našlo v Anglii nebo v Americe, čeští tvůrci online fitness jsou si jisti, že si své fanoušky najde i u nás.

fitness

Nestíháte návštěvy fitka kvůli malému dítěti? Nevadí, udělejte si fitko doma.

foto:

Máte-li obavy z toho, že jste začátečník a vůbec netušíte, co jednotlivá cvičení obnáší, jestli jsou vhodná právě pro vás, nebo které cvičení si vybrat, toužíte-li mít raději pevnější zadeček a bříško než svalnaté ruce, během následujících týdnů vám pravidelně budeme na našich stránkách přinášet bližší informace zvlášť o každé lekci. Více se dozvíte i o trenérech.

Příští týden se můžete těšit na pilates a Terezu Zahutovou, která je lektorkou pilates již osm let, má zkušenosti s vedením lekcí pro děti, těhotné ženy, muže, osoby se zdravotním omezením, konkrétně s roztroušenou sklerózou. V Olomouci vystudovala obor speciální pedagogika se zaměřením na dramaterapii. Klikněte na www.onlinefitness.cz.

fitness
foto: