Jak na jarní únavu? Zacvičte si bodystyling!

Zdraví 13. března 2017

Už nějakou dobu je krásné jarní počasí, sluníčko začíná pomaloučku hřát, a my bychom měli být plní síly, energie a optimismu. Pokud to ale máte stejně jako já, cítíte se vyčerpaní, fyzicky i psychicky na dně. Holt nás opět doběhla jarní únava, důsledek toho, že několik měsíců sluníčko přece jen svítilo méně.

Vyplavit ze sebe všechen stres, úzkost, špatnou náladu a škodliviny vám pomůže pohyb. Nejlépe na čerstvém vzduchu, kdo procházku nestíhá, může vyrazit do fitnescentra. A pokud i fitko není pro vás z časových nebo jiných důvodů reálné, a přesto byste se rádi hýbali, můžete si zkusit dvakrát třikrát týdně zacvičit doma. A rovnou bodystyling, ten je totiž hitem letošního jara. Pořádně si při něm protáhnete každý sval v těle a zároveň zformujete celou postavu.

Podle profesionální trenérky fitness Jiřinky Kračmarové je bodystyling ideálním cvičením pro ty z vás, které touží po štíhlejších bocích, pevném zadečku a dokonalém bříšku, protože právě při bodystylingu se posilují především tyto problematické partie. Jestli o bodystylingu slyšíte poprvé a nevíte, jak správně na něj, nechte se inspirovat následujícím videem. Ukázkou bodystylingu, který několikrát týdně probíhá na OnlineFitness.cz.

A to by nebylo, abyste se během několika dnů nedostali do formy a špatná nálada nezmizela jako mávnutím proutku.