![francouzský týden 2](https://media.vlasta.cz/cache/0e/7c/0e7c22dfad4812b5b5aeabe67a19cdea.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Francouzský týden: Choucroute
Pod tímto nezvyklým názvem se skrývají nám Čechům dobře známé dobroty - je to prostě hrnec se zelím a uzeninami. celý článek
Pod tímto nezvyklým názvem se skrývají nám Čechům dobře známé dobroty - je to prostě hrnec se zelím a uzeninami. celý článek
Svatý Martin by měl přijet na bílém koni a s batohem plným dobrot. Sejděte se s rodinou a blízkými přáteli u příležitosti posvícení a dejte si do nosu. celý článek
Polévkou jsme zelný týden začali, polévkou ho skončíme. Tahle je ale jiná, a jako doplněk má málokdy užívanou cizrnu. celý článek
Tyhle zelníky možná udělejte hned z dvojité dávky. Je to starý český recept, a jak je starý, tak je dobrý. celý článek
Včera jsme jedli po indicku, dneska se vracíme do Evropy, ačkoli použití jogurtu nás s Indií zase sbližuje. Nebojte se ale, výsledek bude skvělý. celý článek
Zelí se jí po celé zeměkouli, nebo aspoň různé jeho varianty. Takže pro dnešek se vydáme pro inspiraci až do Indie. celý článek
Zelím nemůžete prakticky nic zkazit. Pro nadcházející chladné období dodá hromadu vitaminů a navíc skvěle chutná. Tak začněme valašskou kyselicou. celý článek