Pořiďte si zuby „bílé jako perly“ – WHITE PEARL

Zdraví Komerční sdělení 14. června 2012

Toužíte po zářivém úsměvu, ale bělicí procedury vám přijdou předražené? Zvolte revoluční systém bělení zubů v pohodlí domova a za rozumnou cenu.

Krásný bílý úsměv je ozdobou tváře a zároveň jedním z pilířů našeho sebevědomí. To všichni moc dobře víme, a proto tu a tam používáme bělicí pasty. Ty sice dokážou očistit sklovinu od nečistot, ale nezbaví zuby pigmentů v nich usazených.

Donedávna představovalo jedinou účinnou metodu, jak opravdu „z gruntu“ vybělit chrup na požadovaný stupeň bělosti, stomatologické bělení v zubní ordinaci. Teď pro vás máme dobrou zprávu: Lékaři přesunuli náročné bělení do pohodlí domova. Nese výmluvný název White Pearl (bílá perla nebo perleť) a umožňuje vysoce účinné, časově nenáročné a cenově příznivé bělení zubů v domácím prostředí.

10 dost dobrých důvodů, proč používat bělení zubů White Pearl:

  1. Přenáší stomatologickou kvalitu do pohodlí domova.
  2. Gel je vysoce účinný, a přitom maximálně bezpečný pro zuby.
  3. Pomáhá snižovat kazivost zubů a chrání dásně proti paradontóze.
  4. Krásně bílé zuby budete mít už za pár dní.
  5. Bez nutnosti dobělení vám efekt vydrží i dva roky.
  6. Profesionální účinky ověřeny desetitisíci spokojenými zákazníky.
  7. Bělení jako v ordinaci nebo na klinice, ale s úsporou cca 10 000 Kč.
  8. Proti bělení u zubního lékaře nabízí možnost průběžné kontroly výsledků.
  9. 36x více účinných látek pro bělení, než obsahují bělicí pasty.
  10. Můžete využít online poradnu pro zákazníky.

bělení zubů 1
foto:

Krásný úsměv bez rizik

Bělení zubů v pohodlí domova se provádí pomocí bělicího gelu White Pearl, který neobsahuje částice brousící zuby, odbarvuje pigmenty usazené ve sklovině, a to po celém povrchu zubu. Při působení 60 minut denně dosáhnete viditelných výsledků už za jeden až 2 týdny! 10% koncentrace účinné látky karbamid peroxid zaručuje kvalitní bělení bez rizik.

Pusťte si video s návodem na používání bělení zubů White Pearl:

White Pearl byl testován na stomatologické klinice a pyšní se prestižním certifikátem kvality. V České republice je registrován jako zdravotnický prostředek skupiny IIa a je vyráběn v EU.

Tip redakce

Jako doplněk profesionálního bělení zubů, nebo každodenně místo zubní pasty vyzkoušejte revoluční novinku na čištění zubů - bělicí pudr SMILE. Pudr se používá místo běžné zubní pasty.

Kam pro White Pearl?

Zakoupíte ho v drogeriích DM, Rossmann, Schlecker, v každé větší lékárně nebo z pohodlí domova na www.krasnyusmev.cz. Na těchto webových stránkách najdete také sekci kde koupit všechna prodejní místa. V e-shopu navíc získáte poštovné a balné zdarma při útratě nad 400 Kč.

bělení zubů 2
foto: