![mexický týden](https://media.vlasta.cz/cache/3a/bd/3abd4b33d2b208680d5a06c3606b35fe.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Mexický týden: Chilli con carne
Co bychom vám to předvedli za mexický týden, kdybychom vynechali chilli con carne. Ačkoliv se jedná o pokrm původně z Mexika, dnes je jeho chuť oficiální chutí ... celý článek
Co bychom vám to předvedli za mexický týden, kdybychom vynechali chilli con carne. Ačkoliv se jedná o pokrm původně z Mexika, dnes je jeho chuť oficiální chutí ... celý článek
Kdybychom měli už do názvu rozepisovat, z čeho se tato exkluzivní omáčka skládá, nevešli bychom se ani na tři řádky. Každopádně počítejte s šalotkou, rozinkami a ... celý článek
Bio nemusí být jen vegetariánského či makrobiotického typu. Tento "biorecept" musí chutnat každému masožravci. celý článek
Tahle lahůdka pochází z Benátek, zachutná vám ale určitě i v naší kotlině. celý článek
Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější recepty nejlepších kuchařů v Česku z kuchařky Muži sobě. Sice by je měli vařit vaši muži, ale určitě se nenaštvou, když to ... celý článek
Na tip na nedělní oběd jsme si nechali v záloze krále mas - hovězí. Spolu s chřestem a rizotovou rýží budete mít luxusní oběd hotový "raz dva". celý článek
Tenhle salát z neobvyklých surovin zaručeně neznáte. Je zábavný a bude chutnat i vaší polovičce! celý článek