MALINOVÝ TÝDEN: ve finále jedna babičkovská klasika
Ideální dobrůtka k nedělní kávě. Až ji budete vychutnávat, ať vás nikdo neruší ničím komplikovaným! celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: troufnete si na složitější dobrotu?
Tohle není úplně nejjednodušší dezert, ale jakmile se vám podaří jednou, příště už to bude zívačka. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: dnes něco pro kuchařské začátečníky
Nemusí být pořád jenom samá složitá jídla. Tohle je krásné a chutné a trvá to jenom chvilku. celý článek
Francouzský kohoutek na víně zpěvačky Dashi
K rodičům do Zlína se nejvíc těší na dršťkovku nebo kohoutí vývar. Nebo na knedlík s vejci a salát se slaninou. Všechno z vlastních zdrojů. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: nemusí být pořád jenom nasladko
Tenhle bramborový salát asi na Vánoce dělat nebudete, ale teď v létě je čas na experimenty. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: sladké knedlíčky s bílou čokoládou
Klasickými sladkými knedlíky nikoho neurazíte, ale dneska můžete zkusit novinku. celý článek
Kudy z nudy? Tudy!
Máte svoji oblíbenou lokalitu? Pomozte jí vyhrát a hlasujte pro nejatraktivnější místo České republiky. Prima ceny můžete vyhrát i vy. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: rozkošné koláčky jako z cukrárny
Jestli máte malin plnou zahrádku, kupte ještě jogurt a budete mít luxusní dezertíčky. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: proč kupovat drahé limonády?
Ledový čaj je nejlepší klasika na letní zahradu. Ale i když musíte do práce, můžete si ho vyrobit s sebou a zaručeně vám zlepší náladu. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: něco pro kreativce a mlsné rodinky
O co, že jste tohle ještě nejedli? Nejvyšší čas vyzkoušet úplně nový dezert, třeba když čekáte k obědu tchyni. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: úplně nová varianta mořské ryby
Jak se ryba z moře potkala s touhle českou bobulí, na to se nás neptejte. Ale recept je to moc chutný. celý článek
Kuře na česneku moderátorky Zuzany Belohorcové
Zuzana má velmi netypickou kuchyni: černou. Věřila svému partnerovi Vlastovi Hájkovi, že to bude hezké, a opravdu prý je. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: troška alkoholu přece nemůže škodit
Kdy jindy se chladit zmrzlinovým sorbetem než v červenci? No, a protože je v něm vodka, může vás i zahřát, kdyby byla zima. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: mleté masíčko s pikantní dobrůtkou
Rybíz je skvělý doplněk k masovým jídlům, protože je skvostně štiplavý. Však to dneska zkuste. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: marmoška bez velkých složitostí
No dobře, do zimy vám tahle marmoška nevydrží, ale zato je bez konzervantů a éček. A děsně dobrá. celý článek