Kudy z nudy? Tudy!
Máte svoji oblíbenou lokalitu? Pomozte jí vyhrát a hlasujte pro nejatraktivnější místo České republiky. Prima ceny můžete vyhrát i vy. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: rozkošné koláčky jako z cukrárny
Jestli máte malin plnou zahrádku, kupte ještě jogurt a budete mít luxusní dezertíčky. celý článek
MALINOVÝ TÝDEN: proč kupovat drahé limonády?
Ledový čaj je nejlepší klasika na letní zahradu. Ale i když musíte do práce, můžete si ho vyrobit s sebou a zaručeně vám zlepší náladu. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: něco pro kreativce a mlsné rodinky
O co, že jste tohle ještě nejedli? Nejvyšší čas vyzkoušet úplně nový dezert, třeba když čekáte k obědu tchyni. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: úplně nová varianta mořské ryby
Jak se ryba z moře potkala s touhle českou bobulí, na to se nás neptejte. Ale recept je to moc chutný. celý článek
Kuře na česneku moderátorky Zuzany Belohorcové
Zuzana má velmi netypickou kuchyni: černou. Věřila svému partnerovi Vlastovi Hájkovi, že to bude hezké, a opravdu prý je. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: troška alkoholu přece nemůže škodit
Kdy jindy se chladit zmrzlinovým sorbetem než v červenci? No, a protože je v něm vodka, může vás i zahřát, kdyby byla zima. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: mleté masíčko s pikantní dobrůtkou
Rybíz je skvělý doplněk k masovým jídlům, protože je skvostně štiplavý. Však to dneska zkuste. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: marmoška bez velkých složitostí
No dobře, do zimy vám tahle marmoška nevydrží, ale zato je bez konzervantů a éček. A děsně dobrá. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: bramborové překvápko
Trošku si pomozte polotovarem a vykouzlete vážně neobvyklý dezert. Ať hosté hádají, co v tom je! celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: jedno rychlé kuře prosím
Nechce se vám pouštět do žádných větších akcí? Tohle kuře je v cukuletu a super k tomu. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: akce nejen pro myslivce
Jestli máte možnost koupit zvěřinu, můžete zkusit tuto mysliveckou variantu ovoce. celý článek
Pařížská cibulačka psychiatra Jana Cimického
Nejdůležitější v kuchyni je dobrý a ostrý nůž, říká známý psychiatr. A používá ho hlavně na čínské a francouzské dobroty. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: dejte si v práci sladkou pauzu
Proč by se vůně pečené dobroty měla z kuchyně linout jen v neděli? Dneska to bude taky prima. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: pro muže v rodině dodejte maso
Jsou lidé, co kombinaci masa a ovoce moc nemusí. Ale většina si pochutná. celý článek