Zabijačkový týden: Tlačenka
Narazit v obchodě na dobrou tlačenku se občas jeví jako nesnadný úkol. Co takhle zkusit si ji podomácku udělat? celý článek
Narazit v obchodě na dobrou tlačenku se občas jeví jako nesnadný úkol. Co takhle zkusit si ji podomácku udělat? celý článek
Ovarové kolínko, to je ideální dobrota k pivu. Doporučujeme pro jistotu zakoupit celé "štěně"! celý článek
Zabijačka zní asi líp než domácí porážka. A přes veškeré protesty sdružení na ochranu zvířat si ji, zejména na vesnici, užívají všichni napříč generacemi. ... celý článek
Tradičně se vepř poráží v předvánočním období, a proto by se vám právě teď mohlo hodit několik klasických receptů z vepřového masa a vnitřností. celý článek
Přemýšlíte, co si dnes udělat k obědu? Tak už nemusíte přemýšlet dál - zkuste tuhle vynikající pečeni na medu s cibulkami a strávníci vám budou líbat ruce! celý článek
Nebojte se pikantérií a vyzkoušejte tento pokrm. Jeho "asijský šmrnc" vám bude chutnat! celý článek
Med a višně, to je přímo dokonalá kombinace. Tahle dobrota vám bude chutnat! celý článek
Med je přírodní bohatství, které nám pomáhá udržovat tělo v kondici bez ohledu na roční období. A ten náš, český, je proslavený i za hranicemi. Uvařte si z něj ... celý článek
Na závěr polského týdne jsme si pro vás připravili recept na dezert. Ostatně, co by to bylo za nedělní oběd bez sladké tečky? celý článek
Chcete svoji návštěvu či přátele o Vánocích podarovat menším překvapením? Každý určitě ocení originální dárek - vlastnoručně jim vyrobte dýňové čatní! Příprava není ... celý článek
Říkáte si, co tyto "polské" hovězí závitky odlišuje od těch, co si děláte u vás doma? Na zajímavosti jim dodá červené víno, čerstvý kopr a hlavně hříbky. celý článek
Treska s jablky zní možná na první dojem trošku divoce. Vězte ale, že se k sobě docela dobře hodí! celý článek
Ačkoliv s tímto dezertem uděláte "hodně parády", sama se při něm moc nenadřete. A to se přece počítá! celý článek
Plněné zelné listy si většinou spojíme spíš s masovou náplní. V polském stylu ale maso vytlačila pohanka, a vznikl tak velmi zajímavý pokrm s lehce oříškovou chutí. ... celý článek
My v České republice si momentálně dopřáváme svatomartinskou husu, ale proč ji nezkusit proložit kachýnkou? Díky tomuto polskému receptu na speciální nakyslou ... celý článek