Seznam pro Ježíška: s tímhle zaručeně uspějete

Zábava 11. prosince 2012

Určitě si lámete hlavu, čím potěšit své nejdražší. Nechcete utrácet majlant, ale zároveň jim určitě udělat radost. Zkuste si projít tenhle seznam, najdete skvělé nápady.

Hýčkání a radovánky

Můžete obdarovat celou rodinu nebo jen člena, který miluje vodu, masáže, relaxaci a zábavu. Kdo by takové věci nemiloval? Takže s dárkem od Aquapalace v Praze-Čestlicích zaručeně chybu neuděláte, protože rodinné vstupné do vodního světa nebo kosmetické a relaxační balíčky nebo VIP vstup do fitka se saunovým světem, to se vždycky hodí. Uvidíte, jak si příští rok napíšou Ježíškovi o stejný dárek. Vstupenky si vyberte TADY.

dárky 1

Luxusní potěšení

Určitě dávno víte, že v Tchibu se nekupuje jenom káva. Taky koláčky a dorty, ale taky spousta luxusních a velmi kvalitních věcí na oblečení, pro potěšení i do domácnosti. Takže neuděláte chybu, když si zajdete do svého nejbližšího Tchiba na jeho nákupní web www.tchibo.cz, a máte určitě najednou dárky pro každého, koho chcete letos potěšit. Zrovna je v nabídce luxusní kašmír, kůže i hedvábí.

dárky 7

Omládnutí (třeba i pro vás)

Kdo říká, že si nemůžete koupit taky dárek pro sebe? Když už ho budete kupovat sestře nebo kamarádce… Pokud je trápí vrásky, určitě jim uděláte radost speciálním krémem Prominence od FLEUR DE SANTÉ. Ten totiž slibuje viditelné omezení vrásek už po 28 dnech! Když budete krém zkoumat blíž, dozvíte se, že účinky patentovaných složek Liftonin® a Ronaflair™LDP byly prokázány nezávislými testy na reálných uživatelkách. Jestli jste se rovnou rozhodla, můžete nakupovat na www.fleurdesante.cz.

dárky 3

Pro radost nejen obdarovaným

Nejlepší dárek je takový, který udělá radost co nejvíc lidem, o tom není sporu. Takže pro vás máme tip pro holčičí nákupy: tričko proti rakovině prsu od Avonu. Nejenže bude skvěle vypadat na té ženě, pro kterou ho vyberete, ale taky zároveň přispějete nákupem na záchranů lidských životů. A super zpráva: při jeho objednání na www.zdravaprsa.cz máte v rámci akční nabídky do konce roku 2012 poštovné zdarma. To kdyby se vám tak líbilo, že byste si ho po vánocích třeba chtěla koupit i pro sebe.

dárky 2

Dárek pro zdraví

S tím chybu určitě neuděláte, protože to máme jen jedno. Takže když vyberete něco z fantastické nadílky kliniky Mediestetik, sklidíte pochvalu. Třeba dentální hygiena spolu s lékařskou prohlídkou, stanovením léčebného plánu a panoramatickým RTG stojí jenom 990 korun. No a taky tady mají něco pro krásu, která je taky důležitá. Například trvalou laserovou epilaci od 399 korun. S tím potěšíte každou ženu, která se se svými chloupky znovu a znovu rozčiluje. Z nabídky si vyberte ZDE.

dárky 4

Povídání bez ustání

Od té doby, co máme mobilní telefony, si spolu v rodině můžeme povídat, jak dlouho se nám chce. Ale je fakt, že to leze do peněz. Takže když někomu věnujete Vodafone kartu bez limitů, určitě vám bude vděčný nejen on, ale taky jeho blízcí. Může s ní pak volat klidně i hodinu jen za sem korun a navíc má 100 SMS zdarma. Taky k tomu můžete pořídit za výhodnou cenu chytrý telefon Huawei Addend G300. Podívejte se na něj ZDE.

dárky 6

Pro oko a pro duši

Všechny zvídavé přátele a členy rodiny určitě nadchne cokoli z edice National Geographic. Můžete samozřejmě věnovat předplatné časopisu, nebi vybrat dárek na e-shopu, kde najdete mimo jiné třeba spoustu výpravných publikací. Naším tipem je třeba kniha leteckých záběrů na africký světadíl Očima bohů nebo výjimečný Almanach geografie o celém našem světě. Hodí se nejen pro sečtělého tatínka, ale i pro zvědavého synka. Vyberte si na www.eshop-nationalgeographic.cz

dárky 5