Svět tleská boubelkám

Kirstie Alley titul
Kirstie Alley
Zábava 25. května 2012

Tyhle dámy jsou slavné, mají charizma a jsou zářným příkladem toho, že vás mohou obdivovat miliony lidí, i když nemáte postavičku jako proutek.

Melissa McCarthy

MELISSA McCARTHY (42)


Díky svému zevnějšku získala tato úžasná komediální herečka roli kulinářského génia Sookie v seriálu Gilmorova děvčata, která odstartovala její kariéru. Z New Yorku se přestěhovala do Los Angeles, kde týden co týden trénuje svůj humor jako členka The Groulings Comedy. Je známá nejen jako herečka, ale také jako producentka a spisovatelka.



„Štěstí hledejte v sobě, ne na sobě! Proč jsem stále tak usměvavá? Protože si život užívám.“

Jennifer Coolidge

JENNIFER COOLIDGE (48)


Tato osmačtyřicetiletá rodačka z amerického Bostonu je v Hollywoodu považovaná za nejvšestrannější herečku dneška. Díky postavě a pochopitelně silnému charizma na sebe poutá pozornost i v drobných, vedlejších roličkách (např. v Sexu ve městě).



„Jsem maximálně spokojená a nic bych na sobě neměnila. Nic! Opravdu jsem vděčná pánubohu, že vypadám právě tak, jak vypadám. Proč to měnit?“

Oprah Winfrey

OPRAH WINFREY (58)


Nejbohatší moderátorka světa, která díky své talk-show dodávala více než čtvrt století ženám sebevědomí, si se svou postavou přestala lámat hlavu v okamžiku, kdy zjistila, že nic v životě není náhoda. Tudíž ani tělo, které nám bylo dáno do vínku. Bez výjimky!



„Každý si musí vážit sám sebe a toho, JAKÝ je. A maximálně využít sílu své osobnosti a čistoty duše. To je podstatné, nikoliv to, co ukáže váha.“

Roseanne Barr

ROSEANNE BARR (59)


Sarkastickou herečku, producentku a režisérku si zamilovala celá Amerika (a posléze i téměř celý svět) díky hlavní roli Roseanne ve stejnojmenném komediálním seriálu stanice ABC (1988 – 1997). Pro USA to byla typická „žena z lidu“. Možná i proto byla adeptkou na Peggy v Ženatý se závazky. Nějakými dietami si prý hlavu nikdy nelámala.



„Člověk vypadá tak, jak vypadá z důvodu, který zná jen Bůh - neměňte to!“

Kirstie Allie

KIRSTIE ALLEY (61)


Věřili byste tomu, že představitelka maminky z filmu Kdopak to mluví překročila šedesátku? Začínala jako dekoratérka interiérů, díky svému zájmu o motorkáře spadla do kokainové závislosti, po léčení se stala oddanou členkou scientologické církve a na řadu přišel její filmový debut ve Star Trek II. Je rozvedená a vychovala dvě adoptované děti Williama (19) a Lilii (17). Zkoušela několik „zaručených“ diet, ale vždy přišel jo-jo efekt...



„Lidé říkají: No tak máš prostě silné kosti. Ale tak to vůbec není. Kostru mám úplně normální. Prostě moc jím.“

Aretha Franklin

ARETHA FRANKLIN (69)


Královna soulu se na začátku letošního roku chtěla opět vdát. Sňatek s Williamem Wilkersonem ovšem vzápětí zrušila. V loňském roce oslavila padesát let své profesionální kariéry a rok předtím podstoupila operaci (spekuluje se o rakovině slinivky), díky níž rapidně zhubla a v hubnutí pokračuje.



„Chci se dostat na velikost 46. Klobásy jsou už minulostí.“