Největší krasavci z trávníku

Zábava 16. června 2012

Fotbalové EURO 2012 je pro ženské oči na trávníku báječná pastva. Kteří hráči rozhodně stojí za povšimnutí, a to nejen proto, že fotbal umějí?

Mistrovství Evropy ve fotbale 2012 je v plném proudu. Možná vás tak úplně nezajímá průběh hry ani skóre, a přesto přímým přenosům neutečete. Náš partnerský web Kafe.cz našel deset dobrých (nebo přinejmenším určitě hodně pohledných) důvodů, proč si před obrazovku sednout.

fotbalisti 4
zdroj: Isifa.com

Mario Gómez (Německo)

Dokonalé tělo

189 cm na výšku, 84 kg váhy. Ideální tělo, na kterém nenajdete ani gram tuku.

Velká škoda, že předpisy zakazují hráčům svlékat tričko po vstřeleném gólu. Šestadvacetiletý útočník německé reprezentace by jich mohl dát dost.

fotbalisti 2
zdroj: Isifa.com

Karim Benzema (Francie)

Pan zabiják

Nemá svou přezdívku nadarmo. Tenhle čtyřiadvacetiletý francouzský útočník s alžírskými předky projevuje mimořádnou chladnokrevnost v zakončení. Má skvělou fyzičku a tělo samý sval.

Francie doufala, že nahradí legendárního Zinedina Zidaneho, ale ukazuje se, že Karim Benzema nic takového nedokáže, protože je úplně jiný. Experti ale upozorňují, že jednou bude stejně těžké nahradit jeho!

fotbalisti 5
zdroj: Isifa.com

Robin van Persie (Nizozemí)

Rozhoduje manželka

Zdá se, že devětadvacetiletý nizozemský útočník a spoluhráč Tomáše Rosického z klubu Robin van Persie dá na svoji ženu. Jak si jinak vysvětlit, že na jaře poskytla tisku rozhovor, ve kterém uvedla, že by Robin měl zůstat věrný Arsenalu, za který hraje, protože Arsenal ho podržel v těžkých chvílích, a děti už jsou v Londýně zvyklé?

Dlužno podotknout, že Arsenal o Robina stojí, útočník byl ostatními fotbalisty vyhlášen za nejlepšího hráče, který fotbal na anglických ostrovech kope.

fotbalisti 3
zdroj: Isifa.com

Petr Čech (Česká republika)

Dokonalý muž

Uznejte, že jen dokonalý muž dokáže uznat chybu. A to ještě veřejně do tisku. Přesně to udělal náš brankář po kiksu v utkání s Řeckem na EURU. Na nic se nevymlouval a nijak se nevytáčel.

To je samozřejmě sexy samo o sobě (kolik chlapů se neumí omluvit za mnohem větší prkotiny, třeba doma v kuchyni), proto třicetiletý Petr Čech nemůže v našem výběru chybět.

fotbalisti 1
zdroj: Isifa.com

Steven Gerrard (Anglie)

Vítězství vůle

Už už to vypadalo, že sympatický jednatřicetiletý útočník bude muset s fotbalem končit. Na podzim roku 2011 se mu záhadná infekce rozšířila z kotníku po celém těle a v jednu chvíli bojoval spíš o život než o pokračování kariéry. Vyhrál obojí.

Lékaři pak z nemocnice vzkázali: „Tak statečného a cílevědomého pacienta jsme tu ještě neměli.“

Další pětkou pohledných (a někdy i sympatických) fotbalistů se můžete pokochat tady:

https://www.kafe.cz/fotbalove-euro-2012-nejvetsi-krasavci-a-sympataci-z-travniku-1-dil-28005.aspx

https://www.kafe.cz/fotbalove-euro-2012-nejvetsi-krasavci-a-sympataci-z-travniku-2-dil-28087.aspx