Lunární kalendář na tento týden: Udělejte si čas na přátele

Zábava 30. ledna 2013

Pracujete-li v bankovnictví či erotických službách, máte tento týden vyhráno. Jestli je ale vaše pracovní zařazení jiné, zajděte si raději na preventivní prohlídku k lékaři nebo se sami sobě věnujte jinak - třeba sportem nebo "pokecem" s přáteli.

týden 7

Středa 30.1.2013: Luna ubývá a prochází znamením Panny. Je čas zajít k lékaři na preventivní prohlídku.

týden 5

Čtvrtek 31.1.2013: Brzy ráno se ubývající Měsíc přesunul do znamení Vah. Budeme vůči sobě otevřenější, taktnější a vstřícnější, takže najdeme řešení nejednoho problému.

týden 1

Pátek 1.2.2013 Luna se ještě i dnes zdržuje ve vzdušném znamení Vah. Den vhodný pro dlouhodobé plánování. Víte, jak by měl váš život vypadat za 10 let? Plánujte.

týden 3

Sobota 2.2.2013 Odpoledne vstoupí ubývající Měsíc do znamení Štíra. Čekejte emotivnější reakce lidí ve vašem okolí. Konflikty, které teď podstoupíte, ale budou ku prospěchu věci.

týden 4

Neděle 3.2.2013: I dnes se luna nachází ve znamení Štíra a tato konstelace výrazně nahrává lidem, kteří se pohybují v oblasti bankovnictví, masného průmyslu a erotických služeb.

týden 2

Pondělí 4.2.2013 Ubývající Měsíc odpoledne vstoupí do znamení Střelce. Den je vhodný pro cestování a vzdělávání, ale také třeba k posezení s přáteli.

týden 6

Úterý 5.2.2013: Ubývající luna je ještě v ohnivém Střelci. Věnujte se alespoň chvíli nějaké sportovní činnosti, možná při ní objevíte novou lásku.