Lunární kalendář na tento týden: Komunikace především

Zábava 27. února 2013

Následujících sedm dní klaďte důraz na komunikaci. Ať už se jedná o dohodu s partnerem, či "lobby" v práci za lepší plat, luna vám přeje!

týden 7

Středa 27.2.2013: Vzdušné znamení Vah, ve kterém se právě nachází Měsíc, podporuje vaši komunikativnost a přeje podpisům důležitých smluv. Využijte toho!

týden 5

Čtvrtek 28.2.2013: Ubývající luna stále prochází znamením Vah. Dnes věnujte co nejvíce času svému životnímu partnerovi, lásku vám mnohonásobně vrátí.

týden 1

Pátek 1.3.2013 Dnes před polednem vstoupí ubývající luna do znamení Štíra. Nastal čas definitivně se „odstřihnout“ od lidí, kteří vás jen využívají nebo citově vydírají. Buďte rozhodní.

týden 3

Sobota 2.3.2013 Měsíc ubývá a nachází se ve Štíru. Dnešek je trochu „zadumaným“ dnem, ale v jeho závěru přijde pochopení důležitých souvislostí z vašeho dosavadního života. Kromě toho budete cítit silněji potřebu lásky a něhy.

týden 4

Neděle 3.3.2013: Luna putuje Štírem a v podvečer se přesune do ohnivého znamení Střelce. Tato konstelace ve vás vyvolá chuť roztáhnout křídla, oprostit se od každodenních starostí a zažít něco neobvyklého. Zkuste třeba výlet do lanového parku nebo návštěvu cizího města.

týden 2

Pondělí 4.3.2013 Měsíc ubývá a prochází znamením Střelce. Dnešek je vhodný pro jednání s nadřízenými. A není vyloučeno, že narazíte na člověka, který se vám stane dobrým přítelem na zbytek života.

týden 6

Úterý 5.3.2013: Luna je stále ve Střelci a ubývá. Dnes vůči sobě nejste tak kritičtí, jako býváte obvykle, a zažijete, jak osvobozující může tento způsob uvažování být.

elektronické předplatné