Lunární kalendář na tento týden: Nenechte se vytočit

Zábava 13. března 2013

V následujících sedmi dnech se z nás mohou stát pěkní bručouni - podle luny nám totiž hrozí nárůst konfliktů. Když k tomu připočteme stále pošmourné počasí, je radno držet se hesla "To chce klid a nohy v teple."

týden 7

Středa 13.3.2013: Luna je v přibývající fázi a nachází se ve znamení Berana. Naše životy ovládne nervozita a netrpělivost, což je nejlepší podhoubí pro konflikty. Pozor na ně!

týden 5

Čtvrtek 14.3.2013: Přibývající Měsíc i dnes setrvává v ohnivém znamení Berana. Zamyslete se, co od života v danou chvíli očekáváte, a naplánujte si, jak toho docílíte.

týden 1

Pátek 15.3.2013 Dnes brzy ráno vstoupí přibývající Měsíc do zemského znamení Býka, což přinese uvolnění v mezilidských vztazích. Naplánujte si večírek s lidmi, které máte rádi. Z práce odejděte o trochu dříve, dnes se pracovním záležitostem stejně moc nedaří.

týden 3

Sobota 16.3.2013 Luna přibývá a stále setrvává ve znamení Býka. Věnujte čas rodinným záležitostem a zajeďte navštívit příbuzné, které jste delší dobu neviděli.

týden 4

Neděle 17.3.2013: Dnes dopoledne vstoupí přibývající Měsíc do znamení Blíženců. Buďte opatrní v tom, komu co říkáte. Ty nejhorší konflikty často začínají nepochopením toho, co nám druhá strana řekla.

týden 2

Pondělí 18.3.2013 Luna přibývá a prochází Blíženci. Máme tendenci k roztržitosti, která zkomplikuje život nejen nám, ale i našim blízkým.

týden 6

Úterý 19.3.2013: Přibývající Měsíc i dnes prochází Blíženci, vpodvečer se pak přesune do vodního znamení Raka. Zvýší se naše citlivost a řada z nás propadne sentimentalitě a zádumčivosti. Pokuste se rozptýlit sportem nebo kulturou.

elektronické předplatné