Jaká je ve skutečnosti Cesta z města? Můžete to zjistit právě teď

Zábava 27. března 2013

Jestli máte za barákem kozí chlívek a před barákem zahradu, tak vás asi naše nabídka nezaujme. Ale jestli vás z obou stran vašeho bydlení ruší městský kravál a věčný smog, pojďte se s námi aspoň na chvíli nadechnout čistého vzduchu.

Jasně že i ta koza umí pěkně smrdět, taky jsme ji někdy viděli živou. Ale kdo měl někdy možnost ze stresujícího prostředí města utéct na venkov, určitě se aspoň někdy neubrání myšlence se tam úplně odstěhovat.

Idylu samozřejmě nenajde nikdo ani uprostřed polí a luk, ale spoustu výhod venkov má. Třeba zrovna čistý vzduch. Možnost si vypěstovat vlastní kytky a zeleninu. Možnost si vyzdobit dům podle svého.

O tom všem si můžete přečíst ve speciálu časopisu Dům&zahrada, který právě vychází a stojí jenom 59 korun. O výhodách bydlení mimo hlavní město tam vypráví třeba Tereza Horváthová, nakladatelka a máma šesti dětí. Nebo Pavel Štěpánek, který vybudoval na základech zbořeného teletníku výstavní biofarmu.

Úplně praktické rady dostanete k tématu jarní očista těla a duše nebo třeba chřest. A kdyby vám to bylo málo, tak nabízíme atlas kozích sýrů, venkovské recepty a 33 tipů na krásné dekorace.