Lunární kalendář na tento týden: Vyrazte s kámoškou

Zábava 10. dubna 2013

V následujících dnech toho budete hodně řešit, a možná až zbytečně moc. Nejlepší proto bude sejít se s dobrou kamarádkou a všechno s ní probrat. Jen pozor na alkohol!

týden 7

Středa 10.4.2013: Dnes nastává novoluní v Beranu, což přináší touhu oprostit se od všeho přežitého. Přijměte podanou ruku osudu a začněte znovu. Je jedno v jaké oblasti, úspěch je zaručen.

týden 5

Čtvrtek 11.4.2013: Měsíc přibývá a ráno vstoupí do znamení Býka. Zamyslete se nad tím, jak hospodaříte s penězi, a poraďte se s odborníkem, jak výhodně investovat.

týden 1

Pátek 12.4.2013 Luna je stále v Býku a přibývá, což přináší mírně melancholickou energii. Zavolejte dobrému kamarádovi a všechno s ním proberte. Jen se snažte během setkání omezit alkohol. Příliš mnoho pití by vás mohlo dostat do potíží.

týden 3

Sobota 13.4.2013 Měsíc přibývá, je v Býku a odpoledne se přesune do Blíženců. Naše mysl jako by se po zadumaných dnech rozjasnila, čekejte příliv energie a optimismu.

týden 4

Neděle 14.4.2013: Přibývající luna i dneska prochází vzdušným znamením Blíženců. Pozitivní energii dne využijte k návštěvám vzdálenějších příbuzných. Nakonec budete překvapení, jak vám s nimi bude dobře.

týden 2

Pondělí 15.4.2013 Měsíc putuje znamením Blíženců a přibývá. Možná dnes budete mít pocit, že na světě už není místo pro city, ale to je nesmysl. Začněte u sebe! Opravdu dokážete svým blízkým vždy nabídnout to, co potřebují?

týden 6

Úterý 16.4.2013: Přibývající Měsíc vstoupil dnes brzy ráno do znamení Raka. Dnešek věnujte rodině, především dětem a jejich problémům.

elektronické předplatné