Lunární kalendář na tento týden: Zamyslete se nad prací

Zábava 17. dubna 2013

V následujícím týdnu se bude hodně točit kolem práce. Nikoliv tak ale kolem pracovního výkonu, ale spíš vašich kolegů a okolí. Neváhejte se proto v pátek poddat mámení zábavy.

týden 7

Středa 17.4.2013: Měsíc přibývá a prochází znamením Raka. Dnes vás bude zaměstnávat především situace v rodině. Věnujte jí náležitou pozornost a vaše aktivita se vám mnohonásobně vrátí.

týden 5

Čtvrtek 18.4.2013: Luna ještě i dnes prochází zadumaným znamením Raka, což v mnohých z nás vzbudí melancholickou náladu. Pozor na přecitlivělost v práci, vypjaté emoce do pracovního prostředí nepatří!

týden 1

Pátek 19.4.2013 Přibývající Měsíc prochází znamením Lva, což nás bude svádět zapomenout na povinnosti a prostě se jen bavit. Odolá málokdo.

týden 3

Sobota 20.4.2013 Luna přibývá a prochází ohnivým Lvem. Energie tohoto dne výrazně podpoří naši tendenci předvést se. Nepotlačujte ji a ukažte, co ve vás je!

týden 4

Neděle 21.4.2013: Dnes brzy ráno se přibývající Měsíc přesunul do znamení Panny. Den využijte k pečlivému plánování práce a zdravotních prohlídek na nadcházející půlrok.

týden 2

Pondělí 22.4.2013 Luna putující Pannou nás nutí zamyslet se nad efektivitou naší pracovní aktivity, ale také nad smysluplností vztahů se spolupracovníky a přáteli. V tomto ohledu pak zřejmě diametrálně přehodnotíte některé své dosavadní názory.

týden 6

Úterý 23.4.2013: Přibývající luna se dopoledne přesune do znamení Vah. Energie této konstelace nás nasměruje k dalšímu přemýšlení o vztazích, v centru našeho zkoumání se ale nyní ocitnou partneři a milenci.

elektronické předplatné