Lunární kalendář na tento týden: Čtvrtek bude "den blbec"

Zábava 24. dubna 2013

Pozor, tento čtvrtek bude podle luny jedním z vůbec nejhorších dnů letošního roku! Ještě v pátek se z něj budeme vzpamatovávat. Náladu nám spraví pozitivní víkend.

týden 7

Středa 24.4.2013: Měsíc přibývá a pohybuje se znamením Vah. V těchto dnech zatoužíme více než kdy jindy po souladu, a to hlavně v partnerských vztazích. Možná, že přijde nová láska!

týden 5

Čtvrtek 25.4.2013: Po poledni vstoupí luna do znamení Štíra a večer v 21.59 nastane úplněk. Tento den bude jedním z nejnáročnějších dnů celého roku. Nic se nedaří, jedna špatná zpráva stíhá druhou a původně absurdní konflikty hrozí fatálními následky.

týden 1

Pátek 26.4.2013 Luna ubývá a prochází Štírem. Mezi lidmi přetrvává opravdu velké napětí a nervozita, všichni jsme náchylnější k agresivnímu chování.

týden 3

Sobota 27.4.2013 Ubývající Měsíc pluje Štírem a v půl druhé odpoledne se přesune do ohnivého, optimistického znamení Střelce. Konečně se pomalu začneme dávat dohromady po vypětí předchozích dvou dnů.

týden 4

Neděle 28.4.2013: Luna ubývá a prochází znamením Střelce. Dnešek je zasvěcený objevování nového, a to ať jde o oblast myšlenek, o konkrétní místa, nebo o lidi. Buďte otevření, ovšem mějte na paměti, že ne každý nápad nebo myšlenka je dobrá jen proto, že je nová.

týden 2

Pondělí 29.4.2013 Měsíc se dnes přesune ze Střelce do Kozoroha; je v ubývající fázi. Máte před sebou důležitá rozhodnutí? Určitě je udělejte dnes.

týden 6

Úterý 30.4.2013: Luna ubývá a pluje znamením Kozoroha. Máme tendenci řešit věci schematicky, bez invence a úřednicky. Je třeba uvolnit mysl, aby mohla vzlétnout!

elektronické předplatné