Lunární kalendář na tento týden: Energie na rozdávání

Zábava 15. května 2013

O víkendu bude ideální moment na to, utřídit si vlastní myšlenky. Po zbytek týdne se můžete věnovat i náročným aktivitám, protože vaše síly jako by neubývaly.

týden 7

Středa 15.5.2013: Měsíc je v přibývající fázi a prochází Rakem. Energie dne posílí naši představivost a vnímavost, povede ale také k nebezpečné lehkomyslnosti...

týden 5

Čtvrtek 16.5.2013: Krátce po půlnoci vstoupí přibývající luna do znamení Lva. Řada z nás narazí na problém moci mezi lidmi, a to ať v rodině, v zaměstnání, nebo třeba ve skupině přátel. Otázka dne zní: Kdo koho ovládá a proč?

týden 1

Pátek 17.5.2013 Měsíc přibývá a prochází Lvem. Dnešní den je velmi vhodný k řešení vztahů s nadřízeným. Využijte toho.

týden 3

Sobota 18.5.2013 Luna přibývá, prochází Lvem a Pannou. Dnes máme sklon všechno kritizovat a odsuzovat. Zkuste to ale obráceně. Jen tak udělejte něco pro ostatní. Budete překvapení, jak rychle se vám pozitivní energie vrátí.

týden 4

Neděle 19.5.2013: Možná jste se v posledních dnech až příliš vyčerpávali řešením záležitostí ostatních. Teď potřebujete být sami, abyste si setřídili myšlenky. Ideálně v přírodě nebo při práci na zahradě. Měsíc putuje Pannou a přibývá.

týden 2

Pondělí 20.5.2013 Přibývající luna pluje Pannou a večer se přesune do Vah. Ještě i dnes máme tendenci přistupovat k okolnímu světu s určitým odstupem, rozum a úsudek drží city hezky pod kontrolou.

týden 6

Úterý 21.5.2013: Měsíc prochází Vahami a přibývá. Konstelace dnešního dne je velmi výhodná pro uzavírání nejrůznějších smluv a dohod, a to zvláště pokud se týkají pozemků, práce nebo majetku partnera.