Lunární kalendář na tento týden: Víkend bude pozitivní

Zábava 2. května 2013

Přecitlivělost a zádumčivost o víkendu vystřídá pozitivní atmosféra a dobrá nálada. A tahle energie vás bude provázet i začátkem příštího týdne!

týden 7

Středa 1.5.2013: Měsíc ubývá a prochází Kozorohem, odpoledne se pak přesune do Vodnáře. Den přeje zařizování věcí kolem techniky a lidem, kteří mají s technikou profesně co do činění.

týden 5

Čtvrtek 2.5.2013: Luna prochází znamením Vodnáře a ubývá. Máme tendenci se nořit do vlastních myšlenek, což může vést k roztržitosti. Dnes pozor na zranění nohou!

týden 1

Pátek 3.5.2013 Ubývající luna putuje Vodnářem a večer vstoupí do znamení Ryb. K celkové zamyšlenosti včerejšího dne se připojí i jistá sentimentalita a přecitlivělost.

týden 3

Sobota 4.5.2013 Měsíc ubývá a putuje znamením Ryb. Energie dnešního dne je výrazně pozitivnější než toho včerejšího. Užijte si ho ve společnosti těch, které máte nejradši.

týden 4

Neděle 5.5.2013: Ubývající luna ještě i dnes setrvává ve znamení Ryb. Mezi lidmi je cítit uvolněná atmosféra, která v nás podpoří pocity sounáležitosti.

týden 2

Pondělí 6.5.2013 Měsíc prochází znamením Ryb a lehce po poledni se přehoupne do Berana. Tato konstelace přinese příboj energie a vitality, se kterou si ale řada z nás v první chvíli nebude vědět rady. Zkuste začít s novým sportem nebo se poohlédněte po společnosti nových zajímavých lidí.

týden 6

Úterý 7.5.2013: Luna ubývá a putuje znamením Berana. Příval vitality pokračuje, má to ale i svá negativa – v mezilidských vztazích se stále silněji uplatňuje tvrdohlavá touha stůj co stůj prosadit svůj názor.

elektronické předplatné