Lunární kalendář na tento týden: Braňte se pudům i chtíči

Zábava 22. května 2013

První z následujících sedmi dní budou pod nadvládou znamení Štíra. Budeme proto trochu zadumaní a nostalgičtí. Nenechte se proto radši unést vnitřními touhami, protože pak byste mohli být lítostiví ještě o něco víc.

týden 7

Středa 22.5.2013: Měsíc přibývá a prochází znamením Vah. Dnes pocítíme touhu najít v našem životě soulad, a to jak ve vztazích, tak na úrovni základních pravidel, podle kterých žijeme.

týden 5

Čtvrtek 23.5.2013: Přemítání nad závažnějšími otázkami života nás vede k určité uzavřenosti a zádumčivosti. Způsobuje to luna putující komplikovaným znamením Štíra.

týden 1

Pátek 24.5.2013 Měsíc ještě i dnes pluje Štírem, což kromě jiného působí, že jsme náchylnější podlehnout našim pudům a chtíči, ať už si pod tímto slovem představíte cokoli. Braňte se!

týden 3

Sobota 25.5.2013 Luna prochází Střelcem a v 6 hodin a 27 minut nastane úplněk. Budeme nervózní a pesimističtí, řada z nás propadne dost vážné depresi.

týden 4

Neděle 26.5.2013: Měsíc ubývá a ještě i dnes prochází intuitivním a optimistickým Střelcem. Situace je lepší než včera, ale ve vzduchu je stále cítit napětí a obavy z budoucnosti.

týden 2

Pondělí 27.5.2013 Měsíc prochází Kozorohem a ubývá. Tato konstelace přináší snahu řešit problémy věcně, tradiční cestou a bez zbytečných emocí, což se pozitivně promítá do atmosféry doma i v práci.

týden 6

Úterý 28.5.2013: Racionální tendence včerejška budou dominovat i dnešku, energie dne navíc přináší přičinlivost. Pracovní úkoly nám půjdou hezky od ruky, přičemž zvlášť úspěšný den prožijí lidé působící ve sféře obchodu, polygrafie a literatury.