Lunární kalendář na tento týden: Vše má svůj čas, nebuďte zbrklá

Zábava 29. května 2013

Neukvapte se ve svých rozhodnutích. Tento týden by se vám to mohlo vymstít, a i banální problém vám tak může přerůst přes hlavu. A to přece nechcete!

týden 7

Středa 29.5.2013: Měsíc ubývá a putuje znamením Vodnáře. Dnes se zaměřte na své nejnáročnější problémy, pokud uposlechnete svou intuici, přiblížíte se k jejich vyřešení.

týden 5

Čtvrtek 30.5.2013: Luna stále ubývá a prochází vzdušným znamením Vodnáře. Dnešek přeje vzdělávání, komunikaci a obchodům všeho druhu.

týden 1

Pátek 31.5.2013 Dnes brzy ráno vstoupí ubývající Měsíc do znamení Ryb. Pozor na drobná nedorozumění s kolegy, sourozenci a vzdálenými příbuznými, mohla by přerůst v ostrý konflikt, na který vůbec nemáte energii.

týden 3

Sobota 1.6.2013 Luna pluje znamením Ryb a ubývá. Dnes vás zřejmě přemůže romantická nálada, a tak budete chtít trávit maximum času s milovanou osobou.

týden 4

Neděle 2.6.2013: Ubývající Měsíc se krátce po poledni přesune do znamení Berana, což s sebou přinese určitou nesoustředěnost a zbrklost. Dávejte si pozor na své věci, jinak o ně přijdete!

týden 2

Pondělí 3.6.2013 Luna prochází Beranem a ubývá. Dnem se řítíte jako formule 1, ale pokud nepřibrzdíte, a nezaměříte se na kvalitu své práce, spláčete nad výdělkem. Pamatujte, že práce kvapná je málo platná.

týden 6

Úterý 4.6.2013: Měsíc ubývá, prochází Beranem a navečer se přesune do melancholického Býka. Den se nese ve znamení skepse a podezíravosti, což vůbec neprospívá zdravým mezilidským vztahům. Jedovaté myšlenky nejlépe zaženete při sportu.