Lunární kalendář na tento týden: Pozitivní vibrace

Zábava 12. června 2013

V následujících sedmi dnech vystřídá luna snad všechny naše nálady - od všeobjímající pohody, přes uštěpačné poznámky, ale i pracovní nasazení.

týden 7

Středa 12.6.2013: Ráno vstoupí přibývající luna do znamení Lva. Napětí předchozích dní rychle ustoupí, naše životy ovládnou pozitivní vibrace a touha po lásce a sblížení.

týden 5

Čtvrtek 13.6.2013: Měsíc přibývá a putuje ohnivým znamením Lva. Energie dne přeje otevřené komunikaci, racionálním argumentům a ochotě přistoupit na kompromis. Využijte toho!

týden 1

Pátek 14.6.2013 Luna stále putuje Lvem a přibývá, navečer se pak přesune do znamení Panny. Dávejte pozor, abyste vztahy k lidem, které máte rádi, neponičili hloupými poznámkami a nepřiměřenou kritikou.

týden 3

Sobota 15.6.2013 Měsíc prochází znamením Panny a přibývá. Zamyslete se nad svými vztahy k přátelům a spolupracovníkům, dnes jste ochotni si připustit i nepříjemnou pravdu, aniž byste se z toho hroutili...

týden 4

Neděle 16.6.2013: Měsíc je v přibývající fázi a i dnes se nachází ve znamení Panny. Máte-li problémy v mezilidských vztazích, udělá vám dobře, pokud se ponoříte do práce.

týden 2

Pondělí 17.6.2013 Dnes nad ránem vstoupí přibývající Měsíc do znamení Vah. Den je ideální pro důležitá jednání a podpis smluv. Nenásilně prosadíte všechno, co potřebujete.

týden 6

Úterý 18.6.2013: Luna přibývá a prochází rozvážnými Vahami. Dnes se může dostavit pocit, že důležité záležitosti týkající se vašeho osobního života se komplikují. Využijte čas a své záměry znovu promyslete.