Lunární kalendář na tento týden: Plná inspirace a optimismu

Zábava 26. června 2013

Zpočátku budete jen jiskřit bezvadnými nápady a dobrou náladou. O víkendu už to bohužel taková pohodička nebude, to víte, když je luna v Beranovi, na problémy je zaděláno.

týden 7

Středa 26.6.2013: Měsíc ubývá a prochází znamením Vodnáře. Den přináší novátorskou atmosféru, kdy se vám díky originálnímu pohledu na věc podaří rozlousknout náročný problém. A inspirace? Tu najdete v rodině.

týden 5

Čtvrtek 27.6.2013: Ubývající luna dnes dopoledne vstoupila do znamení Ryb. Konstruktivní optimismus včerejšího dne se přetaví v cituplnou rozněžnělost, která vás přiměje strávit většinu dnešního dne ve společnosti vašich nejmilejších.

týden 1

Pátek 28.6.2013: Ještě i dnes budete v pokušení vidět svět z té lepší stránky. Kromě toho máte pochopení pro starosti ostatních a snažíte se jim pomoct alespoň radou. Měsíc ubývá a prochází Rybami.

týden 3

Sobota 29.6.2013: Luna ubývá a pluje znamením Ryb, kolem půl třetí vstoupí do Berana. Nad idylickým laděním posledních dní se začínají stahovat mračna. Do popředí se dere vaše ego, a to mezilidským vztahům nepřidá…

týden 4

Neděle 30.6.2013: Měsíc prochází Beranem a přibývá. Ve vzduchu je cítit napětí, které by dnes mohlo přerůst ve slovní šarvátky nebo dokonce ve fyzické násilí. Pozor!

týden 2

Pondělí 1.7.2013: Luna ubývá a prochází energickým Beranem. Pro ostřejší slovo nepůjdete daleko, obzvláště pokud budete mít co do činění s dětmi a mladými lidmi.

týden 6

Úterý 2.7.2013: Měsíc ubývá a prochází znamením Býka. Vyrazte s přáteli, které jste už nějakou dobu neviděla, někam do společnosti. Báječně si to užijete.