Chcete být štíhlá a fit na léto? Kupte si speciál Vlasty

Zábava 3. června 2013

Ač to tak momentálně nevypadá, léto se mílovými kroky blíží. Celý rok jste hubnutí i přes předsevzetí zanedbávala a teď si říkáte, že už to nedoženete? Kdepak, kupte si speciál Vlasty: Štíhlá a fit a uvidíte sama, že se ještě leccos dá stihnout.

Pravda, dvacet kilo už asi shodit nezvládnete (no dobře, možná byste to zvládla, kdybyste se začala živit jen vzduchem a vodou). Tenhle speciál ale není příručkou pro breathariánství, my zůstaneme u konvenčnějších metod.

Jestlipak víte, co je základem úspěšného hubnutí? No ano, správné myšlení. Naučíme vás, jak myslet štíhle. Kromě toho si přečtete přehled těch nejlepších "hubnoucích" sportů - neříkejte, že si ze čtrnácti sportů nevyberete ten svůj!

A nejlepší bude, když si rovnou přečtete článek o hubnutí naší kolegyně, redaktorky Jany, které se podařilo shodit, aniž by to nějak zvlášť bolelo.

Ve speciálu Vlasty Štíhlá a fit toho ale najdete mnohem víc. Prodává se po celý červen a za 100 stran zaplatíte 49 korun. Takže konec výmluv a šup do trafiky!

A jestli se vám nechce v tomhle počasí do trafiky, kupte si tenhle speciál elektronicky přes Publero: stačí kliknout sem https://cs.publero.com/title/vlasta-special/stihla-fit