Lunární kalendář na tento týden: Blíží se peníze

Zábava 10. července 2013

Ačkoliv budou první dny mírně poznamenány neshodami, bohatě se vám to vynahradí v pátek. Na obzoru jsou totiž pěkné penízky!

týden 7

Středa 10.7.2013: Měsíc přibývá a pluje znamením Lva. Namístě je maximální obezřetnost, dnes by se mohlo snadno stát, že naletíme podvodníkům.

týden 5

Čtvrtek 11.7.2013: Přibývající luna bude i dnes celý den procházet Lvem, což přinese napětí ve vztahu ke kolegům a přátelům. Na povrch vyplují staré křivdy a nedorozumění.

týden 1

Pátek 12.7.2013 Krátce po půlnoci se přibývající luna přesune do znamení Panny, což v nás probudí pracovní nadšení. Budeme soustředění a činorodí, a to se na kvalitě odvedené práce viditelně odrazí. Možná to přinese i nějaké finance navíc!

týden 3

Sobota 13.7.2013 Měsíc přibývá a prochází Pannou. Zaměřte se na řešení důležitého rodinného problému, pokud upřednostníte racionální uvažování před pocity, vaše úsilí bude korunováno úspěchem.

týden 4

Neděle 14.7.2013: Kolem půl desáté vstoupí přibývající luna do Vah. Řešení důležitých pracovních záležitostí, zvláště pokud jsou právního charakteru, se zkomplikuje. Navíc hrozí nečekané finanční výdaje.

týden 2

Pondělí 15.7.2013 Měsíc roste a prochází znamením Vah. Zatímco máte pocit, že všichni okolo vám hází klacky pod nohy, realita je jiná. Sebekriticky se zamyslete nad svým chováním, možná vám to dojde…

týden 6

Úterý 16.7.2013: Luna pluje Vahami, přibývá a kvečeru se přesune do Štíra. Napětí posledních dvou dní ustoupí a vy najednou intuitivně nalézáte řešení problémů, které se vám zdály neřešitelné.