Lunární kalendář na tento týden: Budou trochu nervíky

Zábava 17. července 2013

Následujících sedm dní sice podle luny začne slibně návratem do dětství, v dalších dnech se ale na obzoru objeví pomyslné mráčky v podobě hádek a střetů. Takže pozor na to!

týden 7

Středa 17.7.2013: Měsíc přibývá a prochází Štírem. Energie dne svádí ke vzpomínání na dobu, kdy jste byli děti. Ne vždy jsou to vzpomínky veselé, nicméně otevírají vám bránu k hlubšímu pochopení sebe sama.

týden 5

Čtvrtek 18.7.2013: Přibývající luna se nachází ve znamení Štíra, večer se pak přesune do Střelce. Den přeje objevování všeho druhu, takže hurá do toho!

týden 1

Pátek 19.7.2013 Měsíc putuje Střelcem a je v přibývající fázi. Dnes se projeví tendence k nadhodnocování vlastních schopností a to s sebou přinese nedorozumění a spory.

týden 3

Sobota 20.7.2013 Luna přibývá a pluje Střelcem. V rodinném kruhu se kumuluje napětí, které hrozí explozí. Zachránit vás může jen otevřená komunikace pokud možno bez emocí.

týden 4

Neděle 21.7.2013: Přibývající Měsíc je v Kozorohu. Tématem číslo jedna dnešního dne jsou autority, a to jak ty rodinné, tak osobní a pracovní. I když se vám do toho moc nechce, dejte na jejich rady. Z dlouhodobého pohledu se vám to vyplatí.

týden 2

Pondělí 22.7.2013 Luna dnes celý den postupuje Kozorohem, v osm večer se pak přehoupne do Vodnáře a o 16 minut později nastává úplněk. Dnešek je ve znamení nervozity a obav, že věci nemáte pod kontrolou. Nepřepínejte se, v práci udělejte jen to, co je nezbytně nutné, a pak relaxujte.

týden 6

Úterý 23.7.2013: Měsíc ubývá a prochází Vodnářem. I dnes budeme spíš podráždění a napjatí. A o moc líp to nevypadá ani s naším pracovním nasazením...