Lunární kalendář na tento týden: Na cestě jsou penízky

Zábava 24. července 2013

Na obzoru se podle luny rýsují finance... takže podlehněte optimismu a dobrým nápadům a ono to půjde!

týden 7

Středa 24.7.2013: Luna ubývá a pluje znamením Vodnáře. Dnes máme tendenci myslet dost sobecky, čímž si pomalu, ale jistě zaděláváme na dost velké problémy.

týden 5

Čtvrtek 25.7.2013: Měsíc prochází Rybami a ubývá. Dnešek přinese hned několik situací, které nám umožní nahlédnout na život z jiné perspektivy. Využijme toho!

týden 1

Pátek 26.7.2013 Měsíc ubývá, je v Rybách a odpoledne se přesune do Berana. Den přeje každému, kdo projeví dostatek kuráže a vytrvalosti realizovat své dětské sny.

týden 3

Sobota 27.7.2013 Luna postupuje energickým Beranem a ubývá. Činorodost, optimismus a tvořivost, které nám tyto dny přinášejí, řada z nás přetaví v bonusy finančního charakteru. Ty však čekejte až na sklonku příštího týdne.

týden 4

Neděle 28.7.2013: Měsíc je pořád ještě v Beranu a nachází se v ubývající fázi. Dnešek věnujte pohybu, rekreaci a relaxačním aktivitám, určitě neprohloupíte, když si dnes necháte udělat masáž hlavy včetně obličejových partií.

týden 2

Pondělí 29.7.2013 Luna prochází Beranem a krátce před sedmou ráno se posune do Býka. Tématem dnešního dne je moc. Pro ty z nás, kteří vědí, že moc není o ovládání, ale o spolupráci, to bude příjemný den plný radosti, pro ostatní jeden velký konflikt.

týden 6

Úterý 30.7.2013: Měsíc ubývá a putuje Býkem. Intimní a erotická rovina našich vztahů získává na dynamice, řada z nás zažije velké zklamání či prozření.