Lunární kalendář na tento týden: Úspěch střídá úspěch

Zábava 3. července 2013

V následujících sedmi dnech bude luna mimořádně smířlivá. Nejen že vás bude provázet harmonie, kterou nejlépe vychutnáte v kruhu rodinném, dařit se vám bude i na poli pracovním!

týden 7

Středa 3.7.2013: Měsíc ubývá a nachází se v Býku. Dnešek je ve znamení harmonie, kterou si nejlépe vychutnáte v kruhu rodiny, nebo v přítomnosti člověka, kterého hluboce milujete.

týden 5

Čtvrtek 4.7.2013: Ubývající luna prochází Býkem a před polednem se přesune do znamení Blíženců, což dává velmi dobré předpoklady pro úspěch v oblasti komunikace. Naplánujte si proto návštěvu úřadů nebo důležité pracovní jednání.

týden 1

Pátek 5.7.2013 Luna pluje znamením Blíženců a ubývá. Dnes vás budou zaměstnávat úvahy týkající se vaší profese a budoucnosti a je docela možné, že vymyslíte plán, jak vydělat dobré peníze.

týden 3

Sobota 6.7.2013 Měsíc stále ubývá a prochází vzdušným znamením Blíženců. Dnes pozvěte na pivo svého sourozence a proberte s ním, co vás na něm štve. Asi se dozvíte spoustu zajímavého i o sobě...

týden 4

Neděle 7.7.2013: Krátce po půlnoci vstoupí ubývající luna do znamení Raka, což v nás podnítí citlivost a tvořivost. Den přeje kultuře a poklidnému přemítání o čemkoli. Vyhněte se příliš hlučné společnosti.

týden 2

Pondělí 8.7.2013 Měsíc prochází Rakem a v 9 hodin 16 minut nastane novoluní. Znovu jsme na začátku cyklu, takže oprašte některá svá nesplněná předsevzetí a zkuste je naplnit.

týden 6

Úterý 9.7.2013: Luna pozvolna přibývá a kolem poledne se přesune do znamení Lva. Dnes hrozí konflikt s nadřízenými a také s vašimi potomky. Problémem může být vaše sebestřednost...