Lunární kalendář na tento týden: Vyrazte mezi lidi

Zábava 31. července 2013

Vnitřní hlas vás bude táhnout do společnosti. Nechte se jím ovládnout a pobavte se s přáteli.

týden 7

Středa 31.7.2013: Měsíc ubývá, prochází Býkem a večer se přesune do Blíženců. Život se vám zdá komplikovanější než jindy, ale realita není tak drsná, jak to na první pohled vypadá.

týden 5

Čtvrtek 1.8.2013: Ubývající luna prochází znamením Blíženců, což v nás probouzí intelektuální sklony a touhu trávit čas mezi lidmi. Poslechněte svůj vnitřní hlas a večer se běžte pobavit.

týden 1

Pátek 2.8.2013 Měsíc ubývá a putuje Blíženci. Dnes jsme více než jindy otevřeni názorům lidí okolo. Zaměřte se hlavně na sourozence, sousedy a kolegy, právě z jejich řad by k vám mohla doputovat rada, která se ukáže být nad zlato.

týden 3

Sobota 3.8.2013 Dnes brzy ráno se Měsíc, který stále ubývá, přehoupne do znamení Raka. Konstelace přeje navazování a rozvíjení vztahů, zvláště přátelských a rodinných. Takže - seznamujte se a navštěvujte se!

týden 4

Neděle 4.8.2013: Luna ubývá a prochází Rakem. Poplašné zprávy, které k vám dnes dorazí, berte s rezervou. Hlavně žádná ukvapená rozhodnutí!

týden 2

Pondělí 5.8.2013 Měsíc prochází Rakem a večer se přesune do znamení Lva, kde se zrovna dvakrát necítí. Posílí to naše egoistické sklony a touhu vyniknout za každou cenu.

týden 6

Úterý 6.8.2013: Situace se přiostřuje, k přehnanému zaměření na sebe se přidá nervozita, zmatenost a zádumčivost. Může za to novoluní ve Lvu, které nastane přesně ve 23 hodin 51 minut. Snažte se odpočívat.