Lunární kalendář na tento týden: Nové začátky

Zábava 2. srpna 2013

Je ideální čas na nový začátek, tak toho využijte! Protože za pár dní na vás dopadne ubíjející rutina, a to byste přece nechtěli!

týden 7

Středa 7.8.2013: Měsíc přibývá a pluje znamením Lva. Včera před půlnocí nastalo novoluní, které vytváří ideální prostředí pro nové začátky v jakékoli oblasti. Co třeba změnit jídelníček? Nebo práci? Nebo se přestěhovat?

týden 5

Čtvrtek 8.8.2013: Luna dnes přibývá a krátce po šesté ráno vstoupí do znamení Panny, takže tématem dne bude kromě zdraví také otázka vaší profesní zdatnosti. Měli byste se začít zajímat, jak si doplnit kvalifikaci.

týden 1

Pátek 9.8.2013 Měsíc prochází Pannou, přibývá a řada z nás bude mít dnes pocit, že je každodenní rutina ubíjí. Abyste se odreagovali, zorganizujte posezení s přáteli.

týden 3

Sobota 10.8.2013 Luna je v přibývající fázi. Putuje Pannou a odpoledne se přesune do Vah. Dnešek je jako stvořený pro setkávání a velké oslavy, a to jak rodinné, tak i přátelské. Doma rozhodně nezůstávejte, venku si užijete spoustu legrace!

týden 4

Neděle 11.8.2013:Měsíc prochází Vahami a přibývá. Pozitivní naladění včerejšího dne se nás bude držet i dnes, a tak zase jednou ucítíme, jak je krásně na světě.

týden 2

Pondělí 12.8.2013 Měsíc pluje Vahami a pozdě večer doputuje do Štíra. Je více než pravděpodobné, že do našeho života se dnes dostane člověk, který už v něm navždy zůstane.

týden 6

Úterý 13.8.2013: Luna přibývá a prochází znamením Štíra. Dnes nás čeká náročná zkouška. Abychom získali respekt autorit, budeme muset projevit značnou míru rozhodnosti, odvahy a vnitřní síly.